El Palafolls Paraules Prenyades acaba avui i comencen els Petits Concerts de Cambra

 

Aquest vespre es conclou l’edició d’enguany del Paraules Prenyades. Ho farà amb l’espectacle “Triomf” a càrrec de Laia Noguera i Roger Illa.

A partir de les 21.30 a l’Escola Municipal de Música i Dansa, Noguera llegirà poemes propis, publicats i inèdits, i Roger Illa l’acompanyarà al piano en un acte gratuït.

Segons l’organització, prop de 400 persones hauran passat pel certamen, gràcies en part a l’èxit del concert de la setmana passada al teatre amb la poesia musicada per la Banda de l’Escola de Música i Dansa, on es van aplegar més de 200 persones.

Però si avui la poesia s’acomiada de l’agenda cultural, la música s’hi fa un lloc a través del cicle Petits Concerts de Cambra.

Aquest diumenge a les 18 h a l’Església de Sant Genís es farà el primer concert a càrrec de la formació del maresme de violins, viola, baix i piano, Ensamble in crescendo, que acompanyarà la ballarina Alícia Lluís.

Aquesta serà la 9 edició dels Petits Concerts de Cambra que tots els diumenges de maig proposarà una nova actuació. El diumenge 15 El grup Virdung presentarà Les “Cantigas” de Montserrat, un repertori de les càntigues dedicades a la Verge de Montserrat. El duet format per Trent Hellerstein i Irene Argüello serà el protagonista del tercer concert programat pel diumenge 22 de maig, mentre que el darrer concert, el dia 29, anirà a càrrec del Duo Nebbia, especialitzat en obres composades a partir de la segona meitat dels segles XX i principis del XXI.

El preu de tots els concerts és de 3 euros i sempre es faran a les 6 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics