URGENT

RP acorda amb els partits polítics de PLF el seguiment de les eleccions municipals.

Compartiu aquesta història

Les 6 formacions que concorreran als propers comicis electorals del dia 22, han signat l’acord de seguiment de la campanya proposat per aquesta emissora.

L’acord estipula quin serà el seguiment que farà RP de les eleccions municipals que inclou entrevistes personals i polítiques als candidats i la celebració de 2 debats sobre els programes electorals.

El primer debat es farà el dijous, dia 12 a les 20h, amb membres de les candidatures de cada partit polític, a excepció dels candidats, que protagonitzaran el debat principal de campanya, a 3 dies de les eleccions, en directe des del teatre municipal. Serà el dijous dia 19, també a les 8 del vespre, i en directe des del teatre municipal.

L’acord inclou la distribució de la propaganda que dicta la llei de regim electoral. D’altra banda els 6 partits polítics han acordat no restringir el temps destinat a cada informació ni l’ordre de les noticies que a diari elaboraran els serveis informatius de RP, tot i que es respectarà la representativitat de cada força política.

Les entrevistes personals es podran escoltar a partir de dilluns vinent, data en la que cada dia farem una comparació dels programes amb els que es presenten els candidats a PLF.

Tota la informació electoral es podrà seguir tant als serveis informatius com al web específic estrenat ahir.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics