URGENT

L’enllumenat i l’asfaltat les prioritats de CiU a Ciutat Jardí.

Compartiu aquesta història

 

Això és el que va explicar ahir al matí el candidat dels nacionalistes, Joan Gallart, a l’acte que CiU va fer al Cim de Miralles de Ciutat Jardí. Gallart explica que, desprès del sistema de clavegueram, els veïns de la urbanització els demanen millores en l’enllumenat i en l’asfaltatge dels carrers de la zona.

El cap de llista assegura que posarà dates al projecte d’enllumenat públic i que treballarà per accelerar els treballs d’asfaltat, que Gallart considera que no sempre han estat una prioritat pel govern.

Dissabte els nacionalistes tenien previst instal·lar una carpa informativa al mercat setmanal, però la pluja matinal va obligar a suspendre la campanya al mercat de CiU. De fet el propi mercat es va veure perjudicat per culpa de la precipitació i molts paradistes van decidir no muntar aquest dissabte.

Dimecres els nacionalistes muntaran la carpa a la plaça de Poppi a la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics