Augmenta el nombre de persones que utilitzen el servei jurídic de Palafolls

 

Durant l’any passat el servei jurídic de l’Àrea de Serveis Socials de Palafolls ha atès a 79 persones. Això representa un 12% més que els usuaris que van utilitzar el servei un any abans, quan van beneficiar-se 70 persones.

Segons les dades facilitades pel servei, 1 de cada 2 consultes feien referència a casos de separació, divorcis i custodies, però també destaquen les consultes relacionades amb la comunitat de propietaris o els contractes de lloguer i hipoteques. Ho ha explicat Sílvia Recort de l’Àrea de Serveis Socials de PLF.

Aquest servei jurídic de Serveis Socials és gratuït i obert a tothom que estigui empadronat a Palafolls. Una advocada visita el municipi cada 15 dies per respondre les demandes dels palafollencs que ho desitgin, prèvia sol·licitud de visita.

Per fer ús d’aquest servei s’ha de demanar hora al Punt d’Informació trucant al 937620043.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics