URGENT

El sènior femení de bàsquet cau derrotat i diu adéu al playoff d’ascens.

Compartiu aquesta història

Les noies no depenien de si mateixes per poder jugar la fase d’ascens de categoria. El Lloret havia de perdre el seu partit i les palafollenques guanyar el seu enfrontament contra el Quart C. Al final ni una cosa, ni l’altre. El Lloret es va imposar còmodament i les noies del Palafolls van perdre al Palauet contra el Quart de 10 punts; 57 a 67.

Aquests resultats han acabat amb les possibilitats de les palafollenques de jugar la lligueta d’ascens. Tot i aquest final de lliga, amb tanta ensopegada, la campanya general de les noies és de les millors de l’equip, amb un bagatge de 20 victòries i 5 derrotes. L’última jornada, el proper cap de setmana, les de PLF jugaran a la pista del Tossa, que ocupen l’última posició de la taula.

Els nois, en canvi han ressorgit a la primavera i encadenen una nova victòria a casa contra el St. Feliu. Els palafollencs han acabat la temporada amb una còmoda victòria per 38 punts; 87 a 49, en un partit en el que cap dels dos equips es jugava res. El PLF acaba la campanya en 11a posició amb 13 victòries i 17 derrotes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics