URGENT

M2TV emet demà les entrevistes als candidats de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Demà dimecres a la tarda s’emetran les entrevistes enregistrades a tots els candidats a l’alcaldia de PLF, a excepció de Plataforma per Catalunya que no té representació a l’Ajuntament.

Les entrevistes, de 15 minuts de durada per a cada un dels candidats, giren entorn a l’última legislatura i a les principals propostes electorals de cada formació.

El programa especial es podrà veure a M2TV, la televisió comarcal del Maresme, que aquests dies emet especials informatius de cada un dels municipis.

El programa especial de PLF oferirà les 5 entrevistes començant amb l’entrevista a Juan Andrés Osorio d’Iniciativa i acabant amb Valentí Agustí del PSC en ordre ascendent en nombre de representació actual al consistori.

Les entrevistes es podran seguir demà a 2/4 de 7 de la tarda i a les 9 del vespre. A més dijous es tornaran a repetir, a M2TV, a 2/4 de 10 del matí i a les 3 de la tarda.

L’entrevista als 5 candidats palafollencs a la televisió és una coproducció de RP i M2TV i ha estat realitzada pels serveis informatius d’aquesta emissora.

D’altra banda, divendres s’iniciarà la ronda d’entrevistes als candidats a les eleccions municipals a PLF en aquesta emissora. El primer convidat serà Xavier Carbó de Plataforma per Catalunya, i durant la setmana que ve, cada dia, s’entrevistarà a la resta de candidats.

Enguany la novetat és que els oients que vulguin preguntar als candidats ho poden fer. Les preguntes es poden enviar per correu electrònic a eleccions@radiopalafolls.cat, indicant, només a mode d’informació, el nom i el número de telefon. Les entrevistes polítiques les podreu escoltar cada dia després de l’Informatiu del migdia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics