Els partits polítics acorden ajornar el debat d’avui en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol de Llorca.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 La majoria de partits polítics a havien anunciat que suspenien els actes polítics durant 24 hores en solidaritat de les 9 víctimes mortals dels sisme d’ahir a la tarda a Llorca.

D’aquesta manera, el debat es farà definitivament el proper dilluns a les 8 del vespre també a la sala de plens.

El debat de dilluns, el primer que es fa en aquestes eleccions, reunirà a membres de les candidatures a excepció del candidat.

Pel PSC el ponent serà Josep Ribas, número 3 de la llista i actual regidor d’hisenda i personal de l’Ajuntament. La representant de CiU serà Silvanna Ballbé, número 3 de la federació. Francina Colonques, número 2 del PP representarà aquesta formació al debat de dilluns, com ho farà l’actual regidor Jordi Pedemonte per ERC. Alejandro Gil, número 2 d’Iniciativa a PLF representarà als ecosocialistes i Verònica Santos a PXC, on és la número 2.

La trobada vol incidir en conèixer i contraposar les propostes en ciutadania i infrastructures de els 6 formacions, pel que s’espera poder parlar de cultura, associacions, model de poble o de les necessitats futures o necessàries.

El debat començarà a les 20h del vespre i es farà en directe des de la sala de plens de l’Ajuntament de PLF. L’acte, organitzat per Ràdio Palafolls, està obert al públic i tothom que vulgui podrà venir a la sala de plens per seguir el debat en directe. Les portes s’obriran 30 minuts abans de l’inici del debat.

El proper dijous, dia 19 es farà el debat central de les eleccions amb els 6 candidats en un acte especial al teatre i de nou obert al públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics