La Policia Local porta de nou l’educació vial a les escoles del poble

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquests dies dos agents del cos de Policia Local estan impartint classes d’educació vial tant a la llar d’infants com a les dos escoles del municipi i a l’institut amb l’objectiu d’ensenyar el comportament que s’ha de tenir davant del trànsit.

Les classes combinen la teoria i la pràctica. Segons el curs, la pràctica l’aprenen al carrer anant en bicicleta acompanyats pels agents o a través d’un circuit tancat que facilita gratuïtament el Servei Català de Trànsit a la Policia Local.

Amb aquest curs la Policia Local busca treballar amb temps els comportaments dels més joves com a vianants, conductors de bicicleta i futurs conductors de motos i cotxes. Es tracta d’una tasca amb uns objectius a llarg termini. L’agent Francisco Galban explica en que consisteixen les classes i quins són els objectius d’aquesta educació vial.

En el cas dels alumnes d’ESO i Batxillerat, també se’ls hi organitzen xerrades amb gent que ha patit accidents de trànsit. Aquestes xerrades s’organitzen gràcies a la col·laboració de l’Institut Guttman.

La Policia Local de Palafolls fa més de 8 anys que anualment realitza aquests cursos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics