URGENT

La Policia Local porta de nou l’educació vial a les escoles del poble

Compartiu aquesta història

 

Aquests dies dos agents del cos de Policia Local estan impartint classes d’educació vial tant a la llar d’infants com a les dos escoles del municipi i a l’institut amb l’objectiu d’ensenyar el comportament que s’ha de tenir davant del trànsit.

Les classes combinen la teoria i la pràctica. Segons el curs, la pràctica l’aprenen al carrer anant en bicicleta acompanyats pels agents o a través d’un circuit tancat que facilita gratuïtament el Servei Català de Trànsit a la Policia Local.

Amb aquest curs la Policia Local busca treballar amb temps els comportaments dels més joves com a vianants, conductors de bicicleta i futurs conductors de motos i cotxes. Es tracta d’una tasca amb uns objectius a llarg termini. L’agent Francisco Galban explica en que consisteixen les classes i quins són els objectius d’aquesta educació vial.

En el cas dels alumnes d’ESO i Batxillerat, també se’ls hi organitzen xerrades amb gent que ha patit accidents de trànsit. Aquestes xerrades s’organitzen gràcies a la col·laboració de l’Institut Guttman.

La Policia Local de Palafolls fa més de 8 anys que anualment realitza aquests cursos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics