Malgrat produeix energia pròpia a través de plaques fotovoltaiques instal·lades a diferents dependències municipals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Des de fa una setmana ja funcionen les estacions de plaques fotovoltaiques del pavelló Germans Margall i les dependències de Serveis en el Territori de l’Ajuntament, ubicades al polígon industrial de can Patalina.

Segons informa la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat, cada estació de plaques fotovoltaiques té una potència nominal de 50kW i ocupen uns 420 metres quadrats cadascuna. Aquesta iniciativa ha estat posible a través d’un “renting” a 15 anys

D’altra banda, l’Ajuntament té plaques d’aigua calenta sanitària al pavelló Germans Margall, a la llar d’infants municipal i parc de Bombers, que abasteixen el consum que es fa en aquests equipaments.

D’aquesta manera Malgrat aposta per l’energia renovable de producció pròpia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics