URGENT

El cap de setmana concentra els actes centrals de campanya de la majoria de partits

Compartiu aquesta història

 

Després d’una setmana sense mítings o actes electorals, aquests cap de setmana es presenta de nou carregat d’activitat política.

Aquesta tarda el PP ha preparat un acte a Mas Reixach en el que presentarà el seu programa i repartirà un pica a pica a la pista polivalent de la urbanització a partir de les 7.

Demà, si el temps ho permet, el PSC repartirà propaganda al mercat setmanal de PLF. Ja al vespre els socialistes preveuen un sopar míting a St. Lluís, on es farà una botifarrada popular al Forroll, en l’acte central al barri de St. Lluís

De fet aquest barri serà el protagonista demà de gran part de l’activitat electoral. Al migdia serà Iniciativa qui convida a un pica a pica dinar als habitants d’aquesta zona de PLF als qui explicarà les seves propostes a la plaça de la Fessola.

A la tarda CiU organitza un berenar, també al Forroll del St. Lluís, per acostar els projectes dels nacionalistes.

El PP ha triat el barri de Sta. Maria per fer el seu acte de campanya de dissabte. Serà a la plaça de Mas Tit, a partir de les 9 del vespre, amb un pica pica i el repartiment d’obsequis entre els assistents.

Esquerra i PXC han triat el centre per fer els seus actes electorals. Els republicans faran l’acte central de campanya demà a la plaça del fòrum Palatiolo, amb un sopar míting amb botifarrada i empedrat al menú.

PXC també fa demà el seu míting central de campanya al MiD, conjuntament entre les seccions de PLF i Malgrat. L’acte serà.

Diumenge es reprèn de nou els actes electorals, tots al migdia. El PSC organitza a partir de les 2 una arrossada popular i un míting a la plaça de les Esplanes, a Sta. Maria.

Abans el PP haurà desenvolupat el seu acte central de campanya a la Plaça de Joaquim Ruyra, amb inflables, circuit de Karts, festa de l’escuma i obsequis i pica pica per a tots els assistents.

CiU ha preparat un acte a les antigues escoles de St. Genís amb un aperitiu a partir de la 13h.

També Iniciativa ha organitzat una campanya de porta a porta per aquest cap de setmana a St Genís i les urbanitzacions per donar a conèixer les seves propostes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics