PLF participa a les activitats de la setmana sense fum

 

La setmana que ve, amb motiu del Dia Mundial contra el tabac, els municipis de la comarca que formen part del Programa Intermunicipal de Drogodependències, entre ells Palafolls, organitzaran un seguit d’activitats per explicar els efectes nocius del tabac.

Amb aquest objectiu, Palafolls s’ha adherit a aquesta iniciativa i el dimarts 24 de maig a l’Avinguda Pau Casals s’instal·larà la parada “Fes la prova. Tu decideixes, ” on de 9.30 a 13.30 h personal sanitari farà la prova que mesura el volum de CO2 en aire espirat i valoraran l’edat pulmonar.

També es facilitarà informació sobre les avantatges de deixar de fumar i els riscos que implica aquesta pràctica.

A nivell intermunicipal destaca l’organització del Concurs de Cartells de prevenció de tabac. Amb el suport del Consorci de Salut del Maresme i la Selva , els nens de 6è de primària participaran amb els seus cartells en un concurs a nivell intermunicipal. Cada escola tria un dels cartells que els representi amb un missatge entorn la prevenció del consum de tabac . Tots els cartells estaran exposats el dies previs i posteriors al Dia Mundial al hall de l’Hospital de Calella i d’aquests se’n triarà el guanyador que rebrà un petit obsequi.

Entre la resta d’activitats organitzades a les poblacions veïnes el 31 de maig a les 20 hi haurà una xerrada sobre l’abordatge i la prevenció del consum de drogues als pares a la Biblioteca Municipal de Tordera i del 14 de maig al 2 de juny la recentment inaugurada Biblioteca Municipal de Pineda acollirà l’exposició “Municipi sense fum”. Aquesta exposició té per objectiu informar i sensibilitzar dels riscos de implica aquest hàbit. A la vegada es situarà un expositor amb un assortit de llibres , revistes i audiovisuals amb el tema central del tabac o com deixar de fumar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics