Bermán diu que rera seu hi ha empreses suficients com per eradicar l’atur a PLF.

 

El candidat del PP va afirmar de nou que rera de la seva candidatura hi ha empreses que invertiran a la nostra localitat, en cas que Bermán arribi a l’alcaldia de PLF.

Segons el candidat , aquestes empreses són suficients com per aconseguir que al nostre municipi no hi hagi atur. Bermán va explicar que una de les seves prioritats és congelar els impostos i en alguns casos rebaixar-los.

El candidat, però, va assegurar que si finalment no surt alcalde, intentarà que aquestes empreses disposades a invertir a PLF, no marxin a d’altres municipi.

Per tal d’incentivar a les empreses per instal·lar-se a PLF, els populars defensen oferir terrenys municipals per aconseguir que vinguin noves empreses. És el cas de la intenció de crear un parc Temàtic de “Minimundo dels Museos”, on l’Ajuntament hauria de cedir 40 mil m2 a l’entrada al municipi.

Bermán va assegurar que el PP ha rebut insults i agressions verbals per haver fet cartells amb fins a 3 faltes d’ortografia, i creu que la campanya està sent maliciosa i amb missatges sublims.

Entre els projectes del Pp hi ha la construcció de dos aparcaments soterrats al nostre municipi, gratuïts pels residents a PLF.

Diu Bermán que en època de crisi s’ha de mirar primer pels de casa i no donar tants diners als de fora. Aquesta afirmació ha aixecat les queixes de PXC que ha acusat a Bermán de copiar-li el discurs per confondre a l’electorat.

D’altra banda, Bermán assegura que bonificarà a les empreses que contractin personal de PLF. Diu a més que hi ha empreses que no poden treballar per l’Ajuntament perquè col·laboren amb el PP.

El popular va tornar a assegurar que l’Ajuntament està econòmicament malament, i que es veu en les poques inversions proposades pels socialistes en el seu programa electoral.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics