Guerra electoral a internet.

 

En aquesta campanya electoral, a banda dels mítings, pica-pica, festes infantils i fulletons informatius, s’ha estrenat un nou escenari polític. Les xarxes socials.

Facebook ha esdevingut un altre focus d’activitat política. Habitualment, però de la política de retrets, insults o insinuacions. En aquest tram final de la campanya alguns Facebook d’algunes formacions, juntament amb els seus blogs o pàgines web estan traient fum de l’activitat.

Els textos d’iniciativa de fa 2 dies, i la denuncia de plagi del PP, la reacció del PSC i l’airada contrareplica dels populars monopolitzen la guerra política al facebook en les últimes hores. Una guerra però que només poden seguir els qui tinguin facebook .

Justament la màxima activitat és en aquesta xarxa social, mentre que el twitter, l’altre gran xarxa, de moment és una eina que els polítics palafollencs no utilitzen per fer campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics