Tot a punt pel debat dels candidats d’aquest vespre.

 

A les 20h començarà el debat principal de la campanya electoral des del teatre Municipal de PLF, on durant 2 hores els 6 candidats a l’alcaldia de PLF debatran i explicaran quines són les seves propostes per la nostra localitat.

La trobada que es tarà oberta al públic girarà entorn a tres blocs temàtics. El primer per parlar de l’actual situació econòmica i les propostes per millorar la situació, la creació de llocs de treball, impostos, i tot el que té relació amb la temàtica de la crisi.

El segon bloc és per parlar de les prioritats en matèria d’infrastructures i d’urbanisme, i per últim parlarem de ciutadania. Serà en aquest apartat en el que volem conèixer les propostes en matèria d’ensenyament, joventut, salut, entre d’altres.

Per confrontar els models diferents de poble assistiran al debat, Valentí Agustí, pel PSC, Joan Gallart per CiU, Óscar Bermán del PP, Francesc Alemany d’ERC, Juan Andrés Osorio, per ICV-EUA i Xavier Carbó, de PXC.

Les persones que vulguin assistir al teatre per veure el debat podran entrar al recinte 30 minuts abans de l’inici de la trobada. L’organització ha disposat d’unes 200 localitats per assistir al debat d’aquest vespre, que també serà transmès en directe per la ràdio i per internet.

Aquest programa especial dels serveis informatius té una durada aproximada de dues hores i juntament amb l’entrevista de demà seran els últims programes especials d’eleccions. Diumenge, dia de les votacions, aquesta emissora farà un programa especial de seguiment de l’escrutini, minut a minut.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics