El grup palafollenc Takikardia entre els finalistes del Giramaresme

 

Takikardia és un dels grups finalistes del concurs musical organitzat a la comarca, juntament amb 7 grups més. El jurat, format per Oriol Rovira, Aleix Iglésias i Tomàs Genís, va fer públic ahir dijous el veredicte dels finalistes del Giramaresme 2011 que es pot consultar al web del concurs, www.giramaresme.cat.

Totes les formacions finalistes actuaran en el concert el proper 4 de juny a Arenys de Munt per ajudar a triar-ne 4.

D’altra banda, tal com s’informa en el veredicte, tots els grups restants més formen ja una borsa de grups teloners i que optaran a fer algun concert entre els 11 municipis participants,entre ells PLF remunerat amb 300€.

Takikardia està format per Enric Riera, Carles Carro, David Anillo, Eduard Roselló, Marc Martínez, Arnau Mercader, Sergi Basart i Albert Sanjuan. El grup, nascut a principi de 2007, ha gravat el seu primer disc “Autosuficiencia” aquest any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics