El PSC demana als palafollencs que vagin a votar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els socialistes van aprofitar la seva última intervenció en el debat d’ahir per demanar als palafollencs que aquest diumenge vagin a exercir el seu dret a vot. El cap de llista del PSC, Valentí Agustí va voler animar a la participació ja que assegura que al final, en aquests processos, el qui guanya és el poble. També va agrair a la resta de partits per enriquir el debat polític.

Agustí va tornar a explicar que l’atur a PLF s’ha reduït percentualment en els últims anys, va explicar alguns dels projectes en marxa, com ara la passera del barri de St. Lluís i d’altres que haurien de començar en poques setmanes, com ara la nova caserna de la policia local, o la creació de nous habitatges socials a la zona d’entrada de PLF.

Sobre els impostos, els socialistes aposten per mantenir-los per tal de no rebaixar la principal font d’ingressos de l’Ajuntament i poder mantenir alhora els projectes socials.

El PSC és la primera força a PLF, amb el 47% dels vots. Això es va traduir en més de 1600 vots ara fa 4 anys. Els socialistes tenen 7 dels 13 regidors de l’Ajuntament i governen amb coalició amb CiU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics