URGENT

El PSC demana als palafollencs que vagin a votar.

Compartiu aquesta història

 

Els socialistes van aprofitar la seva última intervenció en el debat d’ahir per demanar als palafollencs que aquest diumenge vagin a exercir el seu dret a vot. El cap de llista del PSC, Valentí Agustí va voler animar a la participació ja que assegura que al final, en aquests processos, el qui guanya és el poble. També va agrair a la resta de partits per enriquir el debat polític.

Agustí va tornar a explicar que l’atur a PLF s’ha reduït percentualment en els últims anys, va explicar alguns dels projectes en marxa, com ara la passera del barri de St. Lluís i d’altres que haurien de començar en poques setmanes, com ara la nova caserna de la policia local, o la creació de nous habitatges socials a la zona d’entrada de PLF.

Sobre els impostos, els socialistes aposten per mantenir-los per tal de no rebaixar la principal font d’ingressos de l’Ajuntament i poder mantenir alhora els projectes socials.

El PSC és la primera força a PLF, amb el 47% dels vots. Això es va traduir en més de 1600 vots ara fa 4 anys. Els socialistes tenen 7 dels 13 regidors de l’Ajuntament i governen amb coalició amb CiU.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics