URGENT

A les 9 del matí i puntuals han obert els 3 col·legis electorals de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Avui recordem-ho estan cridats a votar 6.632 palafollencs, la xifra màxima de possibles electors en unes eleccions municipals a la nostra localitat.

Al col·legi les ferreries de PLF és on poden votar la majoria de ciutadans. Prop de 4200. Hi ha 6 meses electorals, i allà han de votar els habitants del barri de Sta. Maria, la Ciutadella i el centre.

A la fabrica el Forroll de St. Lluís hi ha dues meses electorals amb més de 1500 possibles electors, i prop de 900 podran exercir el seu dret a St. Genís a l’única mesa instal·lada a les antigues escoles i actual centre social.

Els tres centres han obert sense incidències, i les 9 meses s’han pogut constituir, també sense cap problema remarcable.

A la 13 els oferirem el primer informatiu amb les primeres dades de participació a PLF. Ara fa 4 anys van votar el 57.2% dels palafollencs cridats a les urnes, el que equival a 3,.459 vots.

A la 1 llavors havien votat prop del 30% i a les 6 ja s’acostaven al 45%.

Recordin que avui a ¾ de 8 del vespre farem un programa especial de seguiment de resultats electorals des de les Ferreries i en directe amb els principals protagonistes de la nit de les eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics