URGENT

Comencen les converses per formar govern a Malgrat.

Compartiu aquesta història

 

Les eleccions municipals de diumenge han dibuixat un nou panorama polític al municipi veí, on dues formacions poden liderar la formació de govern. El PSC de Conxita Campoy , amb 6 regidors, buscar aliances que li permetin governar 4 anys més, però l’aritmètica i els interessos polítics xoquen a l’hora de sumar regidors. Campoy diu que el PSC començarà avui la ronda de converses i que el que cal buscar és la governabilitat de Malgrat, i que totes les opcions estan obertes.

A l’altra banda hi ha CiU que amb els millors resultats de la seva història a Malgrat, amb 5 regidors, podria liderar el canvi polític al municipi i acabar amb 32 anys de govern socialista a la localitat. La cap de llista de la federació, Neus Serra, explica que tot just han començat les converses i que tot està molt obert. De fet CiU no descarta cap possible pacte de govern, sempre i quan representi un canvi de la manera de governar el municipi, que segons Serra, és el que reclamen els ciutadans.

Serra tampoc descarta un pacte de govern amb el PSC, sempre i quan es canviïn les formes de governar.

La clau de la governabilitat la tenen Esquerra amb 3 regidors, el PP amb 2 i Iniciativa que ha conservat el seu representant a l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics