Detenen un jove gambià que va trencar un aparador per poder ser extradit a Gàmbia.

 

El noi de 31 anys i veí de Blanes, portava dies a Vilobí d’Onyar cridant pel carrer que l’únic que volia era ser expulsat del país i que l’extradissin a Gàmbia, d’on és nadiu.

Aquest dilluns els mossos el van detenir per destrossar els vidres d’un supermercat de la població selvatana.

el regidor de Governació en funcions Salvador Martí, assegura que només volia cridar l’atenció, però recorda la necessitat de denunciar aquests episodis d’aldarulls i no ser permissius. Segons Martí, el noi volia que el deportessin perquè no tenia diners i no sabia què fer.

Dilluns, des del matí, l’home caminava pels carrers amb un pal gros, i cridava frases sense gaire sentit. Els vigilants municipals el van retenir perquè el pal era “molt gran” i van avisar els Mossos d’Esquadra, que els van advertir que si l’home no provocava cap desordre retenir-lo estava totalment fora de la llei.

Cap a les tres de la tarda, els vigilants municipals el van enxampar trencant els quatre vidres de l’aparador d’un supermercat.

Quan els mossos de Santa Coloma de Farners el van detenir, el noi no va ser agressiu. Ara, l’home està acusat de cometre danys i potser, si la justícia hi col·labora, aconseguirà el seu objectiu de ser extradit a Gambia.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics