URGENT

Sondegen als pares per establir un horari intensiu a les escoles de PLF.

Compartiu aquesta història

 

Les Ampa de les 2 escoles de PLF estan sondejant als pares i mares dels seus alumnes sobre la possibilitat de compactar l’horari escolar només pel matí.

La proposta seria començar les classes de 2/4 de 9 del matí i fins a 2/4 de 2 del migdia, agrupant les 5 hores de classe que habitualment es fan de forma partida entre el matí i la tarda.

A partir d’aquesta hora els alumnes que ho vulguin podran marxar cap a casa o bé, per tal de no perjudicar als pares, es farien activitats com el menjador o d’altres fins arribar a 2/4 de 5 de la tarda.

Aquesta possibilitat és la que han de valorar els pares i si finalment la majoria de pares voten a favor d’aquesta mesura, la proposta serà debatuda al Consell Escolar i finalment, es posarà al Departament d’educació que té l’última paraula. En ho explica el director del Ceip Les FERRERIES, Marià Mañé.

Aquest sondeig als pares es fa a les dues escoles de PLF.

A banda d’aquesta proposta, el nou calendari escolar, que encara és provisional, ja parla d’un canvi dels horaris de les escoles.

Les ferreries començaria a les 9 del matí i fins a 2/4 d’1 del migdia i a la tarda es faria de 3 a 2/4 de 5. A Mas Prats hi hauria un quart d’hora de diferència per tal d’evitar aglomeracions a la zona escolar.

Ho explica el mateix Marià Mañé.

Si es manté aquesta previsió, amb la qual s’elimina la 6a hora, el curs començaria el dia 7 de setembre, es suprimiria la setmana blanca i les escoles tindrien 4 dies de lliure disposició per fer festes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics