URGENT

El 4dJazz es consolida en la seva 4a edició

Compartiu aquesta història

Aquest proper mes de juny es tornarà a repetir el 4dJazz, el cicle de concerts de jazz de petit format que organitza el programa Desafinado de RP i l’Ajuntament de PLF.

Enguany el certamen arriba a la seva maduresa com un cicle ja consolidat a l’agenda cultural de PLF i amb concerts de gran qualitat.

Com és habitual els concerts del 4djazz es faran els 4 divendres de juny i enguany reunirà gran veus femenines. Federico Francesch, director del Desafinado de RP, explicava ahir a la presentació del 4djazz, que cada any s’intenta buscar algun element que unifiqui els concerts. Primer va ser el de duets, l’any passat de veus i enguany de veus femenines.

En l’edició d’aquest any, els concerts es faran al Casal de la Dona, a la recerca d’un ambient més íntim on les veus femenines puguin brillar. Un altre novetat és que el casal de la dona servirà un sopar previ als concerts. Tot plegat en cicle de concerts que Francesch va recordar que té un pressupost molt petit, però que és proporcionalment invers a la seva qualitat.

El primer concert serà el de Clara Luna i Albert Bover. El segon serà Judit Neddermann i la seva formació. Névoa, la reconeguda cantant de Fado catalana, que ahir va ser a la presentació del 4d Jazz, sera la 3a actuació i l’última, el dia de St. Joan, amb la joveníssima Andrea Motis amb Joan Chamorro i Josep Traver.

Andrea Motis, de només 15 anys, és una de les veus més prometedores del panorama musical. Només fa uns dies va actuar a la gala del Català de l’Any

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics