URGENT

El PP reuneix a Iniciativa, Esquerra i CiU per tractar temes municipals, però nega un pacte contra el PSC.

Compartiu aquesta història

 

Els alcaldables de les 4 formacions es van reunir ahir al vespre en un cèntric bar de la nostra localitat a petició del PP, per tractar temes generals sobre el funcionament de l’Ajuntament i per analitzar conjuntament temes relacionats amb les eleccions municipals. Segons els reunits, però, entre els temes parlats no hi havia la intenció d’un possible pacte de totes les formacions per desbancar de l’alcaldia al socialista Valentí Agustí.

El popular Óscar Bermán assegura que la reunió d’ahir va servir per parlar sobre temes de funcionament i transparència de l’Ajuntament i explica que el PSC ha guanyat les eleccions i que no hi ha problemes per que governi.

Bermán es mostra molest per les crítiques que ha fet el PSC de la reunió d’ahir. A través del facebook, el primer secretari del PSC a PLF, Josep Rueda, ha denunciat que la reunió d’ahir hauria estat convocada per intentar fer caure a Valentí Agustí a partir d’un pacte articulat pel PP i per Iniciativa. Diu Rueda que confia en la seriositat i la intel·ligència de CiU i Esquerra per no entrar-hi.

Les reaccions no s’han fet esperar, Iniciativa, a través d’un comunicat, ha negat les acusacions de Rueda. Diuen els ecosocialistes que a la reunió no s’ha parlat de pactes de govern i que només s’ha tractat temes relacionats amb el funcionament de l’Ajuntament, de l’alta abstenció de les eleccions municipals i de les seves causes.

Iniciativa considera que les declaracions de Rueda són un despropòsit i un exemple del gangsterisme dels socialistes palafollencs. Afegeixen que encara estan esperant que el PSC es posi en contacte amb ells, com havien anunciat.

El convocant de la reunió, Óscar Bermán, també ha desmentit que es tractés cap intenció de pacte, tot i que reconeix haver mantingut converses amb les formacions polítiques de PLF, excepte el PSC. Diu Bermán que el PSC està nerviós després de perdre la majoria absoluta i que vol iniciar una guerra a través del facebook.

Bermán està molest per que el PSC no l’ha convocat per parlar després de les eleccions i recorda que la seva formació representa a més de 520 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics