L’institut de Malgrat suspèn les activitats extraescolars i complementàries per protestar contra les retallades.

 

El Claustre de professors de l’institut Ramon Turró i Darder de Malgrat ha aprovat suspendre totes les activitats extraescolars i complementàries que es desenvolupen fora del centre com a protesta contra les mesures aprovades pel govern català per reduir la despesa. Segons els professors aquestes retallades disminueixen la qualitat educativa de l’ensenyament, empitjoren les condicions de treball i retallen el salari dels seus professionals.

Per evitar que els alumnes es resenteixin acadèmicament d’aquesta suspensió d’activitats, es procurarà substituir les sortides amb activitats dins del propi centre com, per exemple, tallers o conferències.

Els mestres de secundària informaran ara als pares i alumnes i intentaran que altres centres educatius adoptin mesures similars per fer més força a les seves reivindicacions.

Els dimecres al matí els docents de l’IES de Malgrat es concentren a la porta del centre per protestar sobre les mesures d’estalvi proposades per la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics