La Penya Motera Liberty organitza la seva 10a trobada amb rerafons benèfic.

 

Aquest diumenge arriba a PLF la 10a trobada de la Penya Motera Liberty de la nostra localitat, una de les cites obligades pels amants de les motocicletes. La zona esportiva de la Figuerassa, al barri de St. Lluís serà el centre d’operacions d’aquesta trobada que enguany preveu aconseguir el màxim de participants.

En la 10a edició , l’organització preveu donar la recaptació a la Fundació Concepció Juventeny de l’Hospitalet, que treballa per sonar resposta als infants més desfavorits d’aquesta localitat. El vice-president dels Liberty de PLF, en Pilu, explica per què es fa aquesta donació i anima a la resta d’entitats a treballar en accions solidàries.

La trobada començarà a les 9 del matí amb la inscripció a la jornada. El cost és de 8€ i inclou entrepà, beguda, samarreta commemorativa, cafè i els tiquets per participar en un sorteig d’estades de cap de setmana DVD o materials moteros com roba i cascos.

A les 11 del matí començarà la ruta de totes les motos participants pels pobles del voltant, que acabarà en un restaurant amb el dinar. Després, de nou a la Figuerassa, es faran els sortejos i els jocs que permetran repartir els premis de la trobada. El Vice-president de la Penya Motera de PLF explica que habitualment es reuneixen unes 500 motos, però enguany esperen superar aquesta xifra, pel que han demanat més carrers tallats a l’Ajuntament.

La Policia Local informa que hi haurà afectacions en diferents carrers del barri de St Lluís durant la jornada de diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics