Detenen un palafollenc acusat d’estafa i apropiació indeguda amb unes ludoteques infantils.

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Martorell (Baix Llobregat) el president i el secretari d’una associació de ludoteques privades infantils de Catalunya com a presumptes autors d’un delicte d’apropiació indeguda i estafa. Un d’aquest detinguts és un home de 42 anys i veí de PLF.

La policia ha informat que la unitat d’investigació de la comissaria de Martorell va rebre una denúncia per part dels socis de l’associació que agrupa ludoteques privades infantils, per presumptes irregularitats comeses per part del president i el secretari de l’entitat.

Els investigadors policials van comprovar que els dos homes haurien comès presumptes irregularitats en els comptes bancaris i havien realitzat despeses sense justificar, com dietes i quilometratges per un valor d’uns 7.000 euros. També es considera irregular la compra d’un ordinador per valor d’uns 800 euros i en els contractes amb empreses de neteja de plagues, en què carregaven 30 euros sobre les factures en concepte de despeses de gestió.

A banda del palafollenc, que era el secretari de l’associació, també es va detenir a un home de 39 anys i veí de Martorell i que era el president de l’Associació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics