URGENT

El PSC assumeix que governarà amb minoria a PLF.

Compartiu aquesta història

 

Després que les converses amb CiU i Esquerra hagin acabat sense cap acord concret de governabilitat, el PSC ha assumit que haurà de començar la legislatura governant amb minoria.

L’alcaldable socialista, Valentí Agustí, no descarta acords futurs amb algun dels partits de l’Ajuntament, però de moment té clar que haurà de governar en minoria i a la recerca d’acords puntuals amb algun dels partits de l’oposició.

Agustí considera que l’entesa amb CiU i Esquerra no està gaire lluny, però que per diverses raons no han arribat a bon port de moment.

D’altra banda, Agustí també ha explicat que hi ha hagut tenses converses amb Iniciativa. Les relacions entre els dos partits i entre els dos caps de llista s’ha tensat des del debat de RP al teatre.

La mala relació s’ha fet evident a la trobada, on segons Agustí, el líder d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, li hauria demanat al socialista que plegués per tal de pactar amb el PSC.

De la mateixa manera, Agustí li hauria respost que el PSC no pactaria amb Iniciativa si Osorio no plegava, i va recordar-li que els socialistes han guanyat les eleccions i que Agustí té el suport del poble..

El PSC també s’ha reunit amb el PP, no a la recerca d’un pacte per la governabilitat sinó per establir una relació de cortesia ara que comença un nou mandat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics