URGENT

CiU de Malgrat afirma que hi havia un principi d’acord de govern amb el PP i els acusa de jugar a dues bandes.

Compartiu aquesta història

 

La candidata de CiU a Malgrat de Mar, Neus Serra, ha assegurat que el PP del municipi ha estat negociant un pacte de govern tan amb el PSC com amb CiU, jugant a un doble joc amb els dos partits principals.

Segons Serra, passades les eleccions municipals, els nacionalistes van començar converses amb diferents partits per tal d’articular un pacte de governabilitat. Diu Serra que l’entesa amb Esquerra va ser fàcil i que, d’entrada amb el PP hi va haver converses fluides. Segons Serra, la cap de llista del PP, Ana Vega, renegava del pacte signat amb el PSC la legislatura passada.

L’entesa era tal que ja existia un principi d’acord redactat i que els partits, a nivell comarcal, s’estaven estudiant. Diu la candidata de CiU que dijous passat ja li van arribar veus que Vega estava negociant amb Conxita Campoy la formació de govern amb el PSC.

La candidata de CiU, assegura que totes les forces polítiques tenen la legitimitat de negociar amb qui vulguin, però critica que el PP ha manipulat les converses per formar govern. Els acusa d’haver actuat de forma poc digne i transparent.

Serra considera sorprenent haver-se d’assabentar a través del diari El Punt, que el PP considera que les negociacions amb CiU estan en via morta i els acusa de jugar un doble joc polític i recorda que dissabte, tres dies abans de la noticia del diari, els populars i els convergents van mantenir una reunió de 2 hores encara encaminada a incorporar els populars a un pacte de govern.

Foto de Portada. TM. (El Punt)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics