URGENT

L’Ajuntament recorda que cal demanar permís per fer qualsevol foguera per St. Joan.

Compartiu aquesta història

 

Tothom que vulgui fer una foguera en qualsevol punt de PLF durant les revetlles de St. Joan o St. Pere, cal que rebin prèviament una autorització de l’Ajuntament, per tal de poder garantir un correcte desenvolupament de la Festa.

Qui vulgui fer una foguera haurà de presentar una instància a l’Ajuntament abans del proper dia 20, indicant el nom dels responsables de l’activitat, el lloc exacte on es vol fer la foguera i l’acceptació de les condicions de seguretat.

Entre aquestes premisses de seguretat hi ha la de no fer focs en zones forestals ni tampoc en zones urbanes situades a menys de 500 metres del bosc. Tampoc està permès encendre focs en jardins i parcs urbans.

Les fogueres de St. Joan no poden encendre’s a menys de 15 metres de les façanes ni tampoc de cotxes estacionats. Cal a més vigilar la proximitat d’elements com línies telefòniques o elèctriques, fanals, o senyalitzacions viàries.

El consistori recorda que un cop autoritzada la foguera, l’autorització pot ser revocada per raons relatives a la climatologia o per seguretat.

Les fogueres autoritzades no es podran muntar fins el mateix dia de la revetlla a les 8 del vespre i es podran cremar a partir de les 10 del vespre i fins les 2 de la matinada, hora en la que s’haurà d’apagar totalment i tornar la normalitat a la via pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics