URGENT

Festival de musica i dansa en favor del centre Pinya de Rosa aquest diumenge al teatre

Compartiu aquesta història

 

El teatre de PLF acollirà per segon any consecutiu el festival de Musica i Dansa destinat a recollir fons per a la Fundació Aspronis.

El festival, que es farà diumenge a les 6 de tarada, comptarà amb l’actuació del grup de ball de El Vilar, que faran una adaptació de la música de Mecano amb l’espectacle “Los Piratas del Amor”. Aquest grup de ball està integrat per persones amb discapacitat del centre Pinya de Rosa de PLF, amb la col·laboració dels monitors del centre.

El festival també comptarà amb l’actuació del grup d’Animació i cultura de Pineda de Mar, sota la direcció de Carme Ventura.

Les entrades al festival costen 5 i es poden comprar anticipadament al centre Pinya de Rosa de PLF i també el mateix diumenge a la taquilla del teatre. També existeix la possibilitat de Fila 0 per ampliar la col·laboració.

Els guanys del festival es destinaran a la compra de material pel Centre i residència Pinya de Rosa de PLF, que des de fa més de 20 anys treballa al nostre municipi per l’atenció a les persones amb disminució.

L’entitat està pendent de la construcció d’un nou centre, prop del camp de futbol, en uns terrenys cedits per l’Ajuntament, ja que l’actual centre, a la Glorieta del doctor Torner, és insuficient i ha quedat antic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics