Les regidories de PLF s’estructuraran a partir de 3 grans àrees.

 

El nou govern municipal de PLF està perfilant com quedarà definit el cartipàs municipal. No serà fins la primer setmana de juliol que quedarà definitivament fixat el nou esquema de govern de PLF, però l’alcalde de PLF, Valentí Agustí, ha explicat a RP que el nou cartipàs s’articularà a partir de 3 grans àrees de govern.

La primera, coordinada per Dolors Agüera, seria l’àrea de treball per a les persones i inclourà diferents regidories. La pròpia Dolors Agüera s’encarregarà de les regidories de Promoció Econòmica i Turisme, que es fusionen en aquest mandat, Serveis Socials, Solidaritat, i la nova regidoria fusionada de Cultura i festes.

Una altra de les grans àrees de govern serà la de territori, que serà coordinada per Josep Rueda. El mateix Rueda portarà les carteres de Sanitat, Urbanisme, Medi Ambient, Urbanitzacions i la nova cartera d’obres i serveis. Una cartera, aquesta última, on s’espera la contractació d’un cap de servei que coordini l’equip de la brigada municipal.

L’última gran àrea és la de règim Intern, que segons les previsions portarà Josep Ribas, i que inclourà les carteres d’hisenda pública, Personal municipal i Noves tecnologies.

Aquestes són les futures grans àrees de govern. D’elles en dependran altres regidories. Dins l’Area de treball per les persones es trobaria les regidories d’ensenyament i Transports que mantindrà la regidora Antònia Petit, que podria sumar la cartera de Governació, que en el passat mandat depenia de CiU.

De forma transversal, però coordinadament amb l’area de territori treballaria Ester Torrent que ostentarà les regidories de Esports, Parcs i Jardins, les dues que ja tenia en l’últim mandat. Torrent podria sumar al seu cartipàs la cartera de Joventut, tal i com explica el propi Agustí a aquesta emissora.

D’aquesta manera quedarien disposades les responsabilitats de govern, pendents encara de qualsevol modificació abans de la primera setmana de juliol que és quan s’espera que es faci el ple municipal on s’aprovarà el cartipàs municipal d’aquesta nova legislatura.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics