Marineland rebaixa preus i estrena noves atraccions aquàtiques.

 

Des de fa unes setmanes el parc aquàtic i dofinari de PLF ha obert una nova temporada en la que de nou espera ser el referent lúdic de la nostra zona.

Per aconseguir-ho Marineland ha rebaixat el preu de les entrades infantils i només ha apujat l’IPC per a les d’adults. A més estrenaran enguany 3 noves atraccions aquàtiques. 2 d’elles són atraccions per infants i el nou Tornado que s’està acabant de construir a la zona aquàtica. Ho ha explicat Jordi Linares, responsable de marketing i comunicació de Marineland.

El parc, que celebra 27 anys a PLF, oferirà de nou les seve

Marineland ahir

s dues vessants; la del parc aquàtic i la de la zona zoològica. De fet Linares explica que Marineland no tanca a l’hivern i que manté les visites educatives per escolars, i les visites de grups de la tercera edat i festes aniversaris infantils amb els animals.

Un altre activitat de tot l’any és l’Encontre amb els dofins, que permet conèixer a fons aquest mamífers i fins i tot tocar-los i alimentar-los. L’experiència, que no s’inclou en el preu de l’entrada, està pensada per a grups molt reduïts i té una part de coneixement teòric i una part pràctica.

El parc espera que aquest estiu recuperi visitants després que l’últim estiu la mala climatologia i la crisi fes perdre visitants. El perfil de persones que venen a Marineland, tot i el que es pugui pensar, són parelles joves amb fills adolescents i sovint de turisme de proximitat de Catalunya o de la resta de l’estat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics