Condemnen una dona de Blanes a dos anys de presó per un delicte de lesions

L’Audiència Provincial de Girona ha condemnat a dos anys de presó per a una dona de Blanes, acusada en principi de voler matar l’exparella i la seva germanastra. La sentència és fruit d’un pacte entre la Fiscalia i la defensa. De fet l’acusada s’enfrontava a una petició de vuit anys de presó per un delicte d’homicidi en grau de temptativa. Segons l’acusació,  el pasat mes de novembre la dona hauria anat fins a casa de la seva exparella, que es trovaba amb la germanastra de l’acusada en un pis del barri de La Plantera.

Llavors, la processada va treure un ganivet de cuina que duia i va intentar agredir la noia. L’home es va interposar entre les germanes i la processada li va acabar clavant el ganivet al pit. En el judici, ha dit que no tenia intenció de matar ningú i, per això, l’han condemnat a dos anys per un delicte de lesions.

 

L’acusada es va declarar autora d’aquest delicte i haurà d’indemnitzar al perjudicat amb 1500 euros. La dona  no haurà de complir la pena de presó ja que el tribunal li ha aplicat la remissió condicional de la pena durant dos anys.

 

Blanesaldia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics