L’Ajuntament organitza un curs d’optimització comercial en temps de crisi.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest curs vol ajudar als comerciants i empresaris de PLF a obtenir una nova visió del concepte de vendre fent que els propietaris i treballadors dels establiments agafin consciència de la importància i utilitat d’Internet i el correu electrònic.

El curs vol, a més, sensibilitzar als alumnes de la importància del comerç exterior, de la planificació i definició de l’aparador o la importància d’aplicar processos de control, valoració i gestió del gènere, entre d’altres.

Aquest curs consta de 40 hores, la meitat de les quals teòriques i la resta d’ hores de contingut pràctic.

El curs començarà aquest dimecres i s’allargarà fins a finals del mes d’octubre. Per ampliar la informació o inscriure’s al curs cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, al Punt d’Informació de PLF. De fet encara hi ha places i es pot fer la inscripció fins el mateix dimecres.

Per formalitzar la inscripció al curs cal portar la nòmina o el rebut d’autònoms del mes d’agost i el DNI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics