L’Ajuntament organitza un curs d’optimització comercial en temps de crisi.

Aquest curs vol ajudar als comerciants i empresaris de PLF a obtenir una nova visió del concepte de vendre fent que els propietaris i treballadors dels establiments agafin consciència de la importància i utilitat d’Internet i el correu electrònic.

El curs vol, a més, sensibilitzar als alumnes de la importància del comerç exterior, de la planificació i definició de l’aparador o la importància d’aplicar processos de control, valoració i gestió del gènere, entre d’altres.

Aquest curs consta de 40 hores, la meitat de les quals teòriques i la resta d’ hores de contingut pràctic.

El curs començarà aquest dimecres i s’allargarà fins a finals del mes d’octubre. Per ampliar la informació o inscriure’s al curs cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica, al Punt d’Informació de PLF. De fet encara hi ha places i es pot fer la inscripció fins el mateix dimecres.

Per formalitzar la inscripció al curs cal portar la nòmina o el rebut d’autònoms del mes d’agost i el DNI.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics