URGENT

S’encasta contra un comerç i un cotxe mentre fuig de la policia a Blanes.

Compartiu aquesta història

La matinada de dissabte a diumenge, els agents de la Policia Local de Blanes detectar un conductor que circulava a massa velocitat pel carrer del Mediterrani de la ciutat en direcció a l’avinguda Vila de Madrid. Quan van intentar aturar-lo el conductor va fugir, iniciant-se una persecució pel centre de la localitat.

El conductor, que fa ferir una noia en la seva fugida, va continuar “molt ràpid” per l’avinguda Vila de Madrid fins que es va estavellar contra un saló recreatiu que hi ha al mateix carrer. Segons va informar la policia, el cotxe va xocar contra l’aparador i va trencar el vidre i diverses màquines escurabutxaques.

En aquell moment, i segons el que han relatat alguns testimonis al Diari de Girona, alguns amics del conductor van entrar al local per endur-se el para-xoc amb la matrícula que s’havia quedat a terra.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics