Comencen les obres del nou Centre Cívic del barri del Castell i la Verneda.

A finals d’agost van començar les obres de construcció d’aquesta nova instal·lació, inclosa en el projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell, i segons l’Ajuntament de Malgrat, dóna resposta a uns de les demandes més reiterades per part del veïnat.

El pressupost total d’aquest centre cívic és de 1 milió 400 mil € i la durada estimada de les obres és d’un any.

Aquesta nova instal.lació es construirà a l’emplaçament que fins ara ocupava l’edifici de l’escola taller, situat al Carrer del Segre. Aquesta futura instal.lació municipal vol ser un centre cultural, cívic i de lleure que vingui a pal.liar la inexistència d’equipaments en aquesta zona i que ajudi a fomentar la cohesió social i el protagonisme de la ciutadania.

Per això el nou centre cívic del barri del Castell i la Verneda pretén, segons el consistori malgratenc, solucionar les necessitats socials dels veïns; potenciar els barris del Castell i La Verneda; millora de l’accessibilitat urbana; integrar actuacions i crear sinèrgies.

Aquesta centre, juntament amb la resta d’accions incloses dins el projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell, es financia a parts iguals entre l’Ajuntament de Malgrat i les Ajudes de la Llei de Barris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics