URGENT

L’Ajuntament descarta retallades al Cap de PLF i es mostra contrari al tancament de les urgències a Malgrat

Compartiu aquesta història

El delegat dels Serveis Territorials de Salut a Girona i exalcalde de Blanes, Josep Trias, va visitar l’Ajuntament de PLF aquest estiu per anunciar el tancament dels servei d’urgència del Cap de Malgrat a partir del mes d’octubre. Segons indica el regidor de sanitat de PLF, Josep Rueda el consistori va mostrar el seu desacord amb aquesta actuació, però reconeix que el consistori palafollenc no pot fer res per evitar-ho. Així Rueda explica que quan tanquin el servei, les urgències a partir de les 8 del vespre s’atendran a Pineda o directament a l’Hospital de Calella.

Sobre la situació del Cap de PLF, el regidor explica que el consistori tenia el temor que el Departament de Salut decidís tancar el servei a les tardes, com ha passat en alguns municipis similars al nostre. Diu Rueda, però que l’Ajuntament sempre s’ha mostrat contrari a qualsevol retallada al servei palafollenc atenent a més a la manca de personal que fa temps que arrossega. Per això Rueda assegura que de moment les retallades no afectaran al servei que es dóna a l’ambulatori de PLF.

L’Ajuntament de Malgrat va anunciar ahir que intentarà evitar que es tanqui el servei d’urgències del municipi i que està estudiant quines accions fer per evitar que les retallades afectin al Cap de Malgrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics