Ultimàtum a Sta. Susanna per que pagui els 600 mil € que deu a la mancomunitat de residus de l’Alt Maresme.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La situació econòmica de l’entitat que gestiona els residus de Malgrat, PLF, Pineda i Sta. Susanna és complicada degut al deute que les tres últimes poblacions mantenen amb l’entitat.

Malgrat de Mar és l’únic municipi al corrent de pagament i el deute acumulat per la resta de poblacions posa en perill la continuïtat del servei, que s’encarrega de gestionar els residus urbans de les 4 poblacions a través de la planta de tractament de Malgrat de Mar.

L’alcaldessa de Malgrat i alhora presidenta de la Mancomunitat, Conxita Campoy, fa mesos que reclama a la resta de municipis que eixuguin el seu deute per garantir la viabilitat. Ara però Campoy ha donat un ultimàtum a Sta. Susanna que deu 600 mil €, després d’un any sense pagar les quotes.

Si a finals d’aquest mes no s’ha eixugat aquest deute, Campoy alerta que Sta. Susanna haurà de deixar de dur la seva brossa a la planta de Malgrat.

A més, Campoy avança que cal fer “un replantejament seriós sobre el futur de l’entitat”, en referència a la manca de puntualitat en el pagament dels dos altres ajuntaments associats a la mancomunitat, en especial Pineda, que és la població més gran.

L’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier admet la situació i explica que el seu govern està pendent de tancar una operació de crèdit amb una entitat bancària “que, segons el batlle, permetria a Sta. Susanna posar-se al dia amb els deutes. L’alcalde, que recorda que consistori està immers en un pla de sanejament, es mostra optimista i assegura que s’hi trobarà una solució.

El Punt -Avui

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics