Blanes suspèn el projecte de remodelació del carrer Colom.

La crisi ha obligat a l’Ajuntament de Blanes a aturar el projecte de remodelació del carrer Colom, un dels més importants de la legislatura, perquè no ha obtingut tot el finançament esperat.

Aquest projecte, que costa més de 7 milions d’euros, s’havia de pagar a través d’un crèdit de l’ICO, de contribucions especials, d’una subvenció de la Diputació de Girona (, una part de l’Ajuntament i la resta a través d’un crèdit que havia de demanar l’empresa Aigües de Blanes, però que finalment no ha estat concedit.

En no obtenir aquesta part del finançament, l’Ajuntament ha hagut d’aturar el projecte, tal i com es va decidir en la darrera Junta de Govern Local.

L’alcalde de la localitat, Josep Marigó, ha lamentat haver d’aturar el projecte per manca de finançament, després que els bancs hagin denegat el crèdit a Aigües de Blanes. De fet, el crèdit es demanava a través de la companyia d’aigües perquè els ajuntaments ja no es poden endeutar més.

El govern municipal buscarà la manera de “reconduir” el projecte de manera que no es perdin els diners del crèdit de l’ICO, més de 2 milions d’€, que ja ha estat concedit. Diu Marigó que el projecte de remodelació del carrer Colom, paral·lel a l’avinguda de Madrid, es reprendrà quan es pugui.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics