Un curtcircuit crea alarma a Can Batlle.

Imatge de l'interior de Can Batlle

Dissabte al migdia, els veïns de la Masia de Can Batlle van avisar als serveis d’emergències al comprovar que sortida fum d’una de les finestres de la masia. En concret de la zona que ocupen els serveis de joventut de l’Ajuntament de PLF des de fa uns mesos, i que dissabte estava tancada.

Un cop van arribar els bombers i la Policia, es va comprovar que un dels aparells d’aire condicionat s’havia cremat i el fum havia emmascarat les sales de reunió i les oficines de Joventut.

Tot i que els perits ho hauran de confirmar, tot sembla indicar que la causa més probable del fum ha estat un curtcircuit de la màquina d’aire condicionat, cosa que ha provocat la fumera, tot i que segons sembla, sense flames.

Segons han indicat fonts de l’Ajuntament, el foc no ha afectat l’estructura de l’edifici, ni al material d’oficina del departament de Joventut i l’únic dany material ha estat el propi aparell d’aire condicionat. Les mateixes fonts indiquen que només caldrà netejar i repintar per poder recobrar la normalitat del servei.

A la Masia de Can Batlle hi ha dos edificis municipals. Un la part nova construïda gràcies al Fons Estatal d’Inversió Local i que és un espai per a joves amb sales d’assaig, de joc i de reunió. L’altre edifici és la planta superior de la masia, que s’ha habilitat com a zona d’oficines pel Departament de Joventut, i que ha estat la zona afectada pel fum de dissabte.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics