URGENT

Hostalric presenta el projecte de Ruta de la Tordera a Malgrat i PLF.

Compartiu aquesta història

Ja fa mesos que Hostalric lidera el projecte per crear una Ruta de la Tordera. Es tracta d’un projecte de desenvolupament del territori utilitzant com a eix vertebrador el riu Tordera i que es materialitzaria amb la creació d’una ruta de senderisme i cicloturisme que resseguís el riu Tordera, des del naixement, al Montseny, fins a la desembocadura a Blanes i Malgrat. Ho ha explicat Josep Antoni Frias, alcalde d’Hostalric, municipi impulsor del projecte

Aquest projecte, fet entre l’Ajuntament d’Hostalric i l’Observatori de la Tordera, proposa a banda de la ruta de senderisme i cicloturisme, la creació de petits itineraris alternatius associats a la ruta i que ofereixin la possibilitat de desviar-se’n, per exemple per visitar les poblacions al voltant de la riba.

El projecte s’ha anat presentant en els últims mesos en els diferents municipis implicats en la creació d’aquesta ruta. Els últims alcaldes visitats han estat els de PLF i Malgrat.

Segons Frias l’alcalde de PLF, Valentí Agustí ha rebut positivament la proposta de creació de la Ruta de la Tordera, tot i que explica que el projecte encara està en fase incipient.

Frias explica que no hi ha una planificació temporal, però que la intenció és anar treballant-hi per fer-ho realitat en els propers anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics