URGENT

L’ONCE deixa 350 mil € a Lloret.

Compartiu aquesta història

 

Un venedor de l’ONCE va donar dimecres a la nit un premi de 350.000 euros repartit en deu dècims de 35.000 euros cada un entre veïns de Lloret de Mar. El premi va recaure al venedor situat en un petit quiosc de l’estació d’autobusos de Lloret, al carrer Enric Granados, on hi treballa des de fa 6 anys.

El venendor va destacar que “gairebé tots els premiats són veïns de Lloret”, i en la seva majoria clients habituals de la terminal que sempre es queden algun número.

Segons va informar l’ONCE, amb aquest premi, ja són 665.000 euros els que han tocat enguany a Lloret de Mar. L’altre premi es va repartir el març, quan el punt de venda al carrer Sant Pere, va vendre nou cupons premiats amb 35.000 euros cadascú, el que fa un total de 315.000 euros. Lloret, com PLF, pertany a l’agència administrativa de Blanes que presta serveis a 161 afiliats i compta amb 106 venedors

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics