L’amateur goleja al Catalònia i manté la primera plaça a la classificació.

El Catalònia va sortir golejat del camp municipal d’esports de PLF. L’amateur no va tenir pietat del seu adversari i es va imposar per un contundent 12 a 0. Aquesta golejada fa que el PLF es mantingui al capdavant de la classificació del grup 29 de la quarta catalana. De fet és l’únic equip que no ha perdut cap dels 4 partits disputats fins ara. Els palafollencs jugaran la propera jornada al camp del Malgrat, actuals 7s classificats.

El juvenil i l’infantil no comencen temporada fins la setmana que ve, i l’Alevi A ha descansat aquesta setmana.

El B va perdre a casa del Farners per 8a 2 i el C no comença fins la setmana que ve.

En Futbol Sala, ha començat la lliga pels dos equips palafollencs. El Sta Maria es va imposar al Campllong per 4 a 0. Així els palafollencs es situen a la 2a plaça de la taula.

Al mateix campionat ha debutat el St. Lluís contra el Llagostera. En el primer partit a la preferent Catalana, el St. Lluís ha esgarrapat un valuós empat a 4. La propera jornada jugarà contra el Campllong, l’equip que ha perdut aquesta setmana contra el Sta. Maria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics