URGENT

PLF participa al Banda Ampla de TV3

Compartiu aquesta història

El programa de debat Banda Ampla que emet TVC els dijous a la nit comptarà en una de els seves futures edicions amb públic de PLF. La nostra localitat organitza un bus per assistir com a públic el proper dia 10 de novembre als estudis de TV3 a St. Joan d’Espí.

El programa, que s’emet en directe a partir de les 11 de la nit, comptarà aquell dia amb la presència d’una 30a de participants palafollencs. Seran aquells que s’apuntin al MiD abans de l’11 d’octubre o fins que s’esgotin les places.

Encara es desconeix el tema del que tractarà el programa, presentat per Lídia Heredia, ja que és un programa basat en l’actualitat.

Qui vulgui assistir com a públic al programa, que dura una hora i mitja, ha d’apuntar-se a les oficines de cultura del MiD en horari de matins o tardes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics