Nova victòria, la 5a, de l’amateur de PLF.

Nova victòria solvent de l’amateur de futbol palafollenc al camp de l’Olímpic de Malgrat per un 0 a 4.

Aquesta nova victòria, la 5a en aquestes 5 primeres jornades de lliga, deixa de nou als palafollencs al capdavant de la classificació.

De fet en aquest 5 primers partits, el PLF encara no ha encaixat cap gol, i ja en porta 25 de marcats. Això fa que sigui l’equip menys golejat i el més golejador, juntament amb el Maçanet. La propera jornada s’enfrontaran al Tordera, actualment 10è classificat.

El juvenil es va imposar còmodament al Vidrerenca per 8 a 2, a la primera jornada de lliga. Amb aquesta victòria es col·loquen ja a la 3a plaça de la classificació. La segona jornada serà contra l’Arbucienca.

La creu de la jornada és la derrota de l’infantil palafollenc a casa contra el Maçanet per 3 a 6, en la primera jornada del campionat. El proper cap de setmana els palafollencs jugaran al camp de la Vidrerenca.

L’alevi palafollenc va empatar a 4 aquesta setmana al camp de l’arbucienca en la 3a jornada. Aquest proper cap de setmana jugaran a casa contra el Tordera, actual 9e classificat.

En futbol Sala mal cap de setmana pels dos equips locals. El Sta. Maria va caure derrotat a la pista del St. Julià de Ramis per 5 a 2, mentre que el St. Lluís també va perdre a la pista del Campllong per 8 a 5.

El Sta. Maria, que amb la derrota es situa a la 10a plaça, jugarà la setmana que ve contra el St. Feliu de Guíxols, actuals 17e classificats. Pitjor ho tindrà el St. Lluís, que com és habitual jugarà amb l’equip que deixa el Sta. Maria. Per tan jugaran contra el St. Julià, que és el primer classificat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics