Lloret ha clausurat 4 locals nocturns

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El municipi continua treballant per reorientar la seva oferta d’oci nocturn. Des que hi va haver els aldarulls el passat 11 d’agost, la policia local i Mossos d’Esquadra han inspeccionat una 50a de discoteques, bars i locals del municipi.

Després d’aquestes inspeccions s’han clausurat 4 locals, malgrat que només dos continuen tancats. Aquestes són algunes de les dades que es van donar a conèixer el passat divendres en la primera reunió de la comissió de seguiment del model turístic, creat pel plenari municipal.

A banda de les clausures també s’han aixecat actes a diferents locals per no disposar de llicència d’activitats, per tenir més taules i cadires de les autoritzades, per molèsties de soroll i música i per la concessió dels xiringuitos de platja.

Com a conseqüència de totes aquestes inspeccions, l’Ajuntament ha clausurat quatre locals aquest estiu. Dos ja es van reobrir i dos més continuen tancats.

Entre els establiments tancats hi ha la discoteca Colossos que tenia problemes en el subministrament elèctric i on una fallida de l’aire condicionat va acabar en importants disturbis al carrer a l’estiu passat.

Per altra banda, des de l’estiu s’han realitzat fins a 378 identificacions de persones i vehicles. Fruit d’aquestes identificacions i de les patrulles i operatius reiterats a la zona d’oci nocturn de la localitat, la policia local ha aixecat 13 actes per possessió d’armes i d’objectes perillosos, 17 per consum d’alcohol a la via pública i 144 actes per incivisme, la majoria per llençar objectes al carrer des de balcons i finestres o per fer sexe a la via pública i per orinar al carrer.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics