Lloret ha clausurat 4 locals nocturns

El municipi continua treballant per reorientar la seva oferta d’oci nocturn. Des que hi va haver els aldarulls el passat 11 d’agost, la policia local i Mossos d’Esquadra han inspeccionat una 50a de discoteques, bars i locals del municipi.

Després d’aquestes inspeccions s’han clausurat 4 locals, malgrat que només dos continuen tancats. Aquestes són algunes de les dades que es van donar a conèixer el passat divendres en la primera reunió de la comissió de seguiment del model turístic, creat pel plenari municipal.

A banda de les clausures també s’han aixecat actes a diferents locals per no disposar de llicència d’activitats, per tenir més taules i cadires de les autoritzades, per molèsties de soroll i música i per la concessió dels xiringuitos de platja.

Com a conseqüència de totes aquestes inspeccions, l’Ajuntament ha clausurat quatre locals aquest estiu. Dos ja es van reobrir i dos més continuen tancats.

Entre els establiments tancats hi ha la discoteca Colossos que tenia problemes en el subministrament elèctric i on una fallida de l’aire condicionat va acabar en importants disturbis al carrer a l’estiu passat.

Per altra banda, des de l’estiu s’han realitzat fins a 378 identificacions de persones i vehicles. Fruit d’aquestes identificacions i de les patrulles i operatius reiterats a la zona d’oci nocturn de la localitat, la policia local ha aixecat 13 actes per possessió d’armes i d’objectes perillosos, 17 per consum d’alcohol a la via pública i 144 actes per incivisme, la majoria per llençar objectes al carrer des de balcons i finestres o per fer sexe a la via pública i per orinar al carrer.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics