URGENT

El CCM formarà a aturats per trobar oportunitats laborals

Compartiu aquesta història

L’àrea de Promoció Econòmica del Consell durà a terme, fins a finals d’any, tot un seguit de sessions formatives adreçades a persones aturades per tal d’ajudar-les a alinear les seves motivacions i objectius laborals amb les possibilitats reals que ofereix el mercat laboral.

Segons el CCM, davant la crisi, les empreses s’han vist obligades a adoptar noves formes d’organització i de gestió, també en els recursos humans. En aquest darrer àmbit, la tendència general és gestionar el capital humà en clau de competències personals i professionals.

Amb aquest entorn, les persones que cerquen feina cal que tinguin en compte que ja no n’hi ha prou amb l’acreditació d’uns coneixements i d’una experència, sinó que cada vegada es valoren més les competències com a conjunt d’habilitats, actituds i aptituds.

És per això que les sessions formatives que farà el consell volen orientar i assessorar les persones que cerquen feina a estar més preparades per afrontar els nous requeriments del mercat laboral.

Les persones interessades s’han d’adreçar a l’àrea de promoció econòmica de cada Ajuntament participant, entre ells PLF, que és qui es posarà en contacte amb el Consell Comarcal per tal de planificar les accions formatives que es duran a terme durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Amb posterioritat es programarà una nova sessió per a aquelles persones que vulguin aprofunfir en l’àmbit competencial i definir el seu projecte professional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics