Josep Rueda formarà part de les llistes del PSC a les generals.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Nacional del PSC ha aprovat ja les candidatures que el partit presenta a les properes Eleccions Generals del 20 de novembre. La llistes per BCN , amb 31 candidats i 10 suplents, la tanca el palafollenc Josep Rueda, com a últim suplent.

Rueda, regidor de salut, urbanisme o Medi Ambient de PLF, ha estat inclòs a les llistes per la demarcació de BCN com a part de la quota territorial del Maresme, juntament amb Joan Rangel, fins fa uns dies delega del govern espanyol a Catalunya i exalcalde de Caldes d’Estrac. Rangel ocupa la 3a plaça de la llista que encapçala Carme Chacón.

Josep Rueda, membre de l’executiva socialista de PLF i secretari de salut de la federació comarcal, ja va formar part de les llistes socialistes per BCN a les eleccions catalanes de fa un any.

Rueda, reconeix el clar avantatge del PP a les enquestes, i assegura que els populars s’han aprofitat del desgast del govern Zapatero per culpa de la crisi, i confia que els electors sabran apreciar les polítiques del PSOE.

Tot i que està inclòs a les llistes, Rueda és conscient de les escasses possibilitats de ser escollit diputat a les corts de Madrid a les eleccions del 20 de Novembre.

Ara fa 4 anys, un altre palafollenc, l’actual regidor d’ERC , Francesc Alemany, va formar part de la llista dels republicans a les eleccions generals .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics