URGENT

Josep Rueda formarà part de les llistes del PSC a les generals.

Compartiu aquesta història

El Consell Nacional del PSC ha aprovat ja les candidatures que el partit presenta a les properes Eleccions Generals del 20 de novembre. La llistes per BCN , amb 31 candidats i 10 suplents, la tanca el palafollenc Josep Rueda, com a últim suplent.

Rueda, regidor de salut, urbanisme o Medi Ambient de PLF, ha estat inclòs a les llistes per la demarcació de BCN com a part de la quota territorial del Maresme, juntament amb Joan Rangel, fins fa uns dies delega del govern espanyol a Catalunya i exalcalde de Caldes d’Estrac. Rangel ocupa la 3a plaça de la llista que encapçala Carme Chacón.

Josep Rueda, membre de l’executiva socialista de PLF i secretari de salut de la federació comarcal, ja va formar part de les llistes socialistes per BCN a les eleccions catalanes de fa un any.

Rueda, reconeix el clar avantatge del PP a les enquestes, i assegura que els populars s’han aprofitat del desgast del govern Zapatero per culpa de la crisi, i confia que els electors sabran apreciar les polítiques del PSOE.

Tot i que està inclòs a les llistes, Rueda és conscient de les escasses possibilitats de ser escollit diputat a les corts de Madrid a les eleccions del 20 de Novembre.

Ara fa 4 anys, un altre palafollenc, l’actual regidor d’ERC , Francesc Alemany, va formar part de la llista dels republicans a les eleccions generals .

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics