URGENT

Perilla el futur de la televisió digital de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

El futur del segon canal públic de la televisió digital del Maresme, l’M2TV, es presenta difícil si no canvia l’actual situació econòmica dels Ajuntaments. Els integrants del Consorci Teledigital Maresme Nord, és a dir, els ajuntaments de Calella, Arenys de Munt, Tordera, Canet, PLF i el Consell Comarcal del Maresme, es van trobar aquesta setmana per debatre com s’ha d’encarar la continuïtat del mitjà de comunicació.

La nova presidenta de l’ens i alcaldessa de Calella, Montserrat Candini , ha explicat que la reunió ha servit per tractar amb els nous representants dels consistoris “com s’ha d’encarar el futur” del mitjà. Candini va informar que s’ha demanat un informe de la situació actual i a mitjans de desembre es tornaran a reunir per, a partir de l’informe, valorar la situació global.

El canal M2TV arrossega importants problemes econòmics perquè alguns dels consistoris associats, com ara PLF, no estan al dia amb les quotes i d’altres, com el cas de Tordera, ja va anunciar fa temps que marxava de l’ens argumentant que el senyal no arribava al seu municipi.

Calella ja ha manifestat en més d’una ocasió que no pot assumir en solitari el cost d’una televisió nascuda amb abast comarcal.

El Punt/ Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics