URGENT

CiU de Malgrat vol aturar el cobriment de la riera de Can Feliciano.

Compartiu aquesta història

4 anys després, el polèmic tram de la riera de Malgrat continua generant controvèrsia política a la localitat. L’ACA ja ha donat permís a l’Ajuntament per cobrir la riera, a l’igual que la resta del tram final de la riera.

Ara però, Convergència i Unió de Malgrat de Mar ha demanat la nul·litat de ple dret del projecte de cobriment de Can Feliciano, on abans hi havia la comissaria de ña Policia Local, prop del CAP de salut.

CiU ha presentat al·legacions perquè considera que aquest projecte “no garanteix la seguretat” i “no està justificat urbanísticament.

Els nacionalistes consideren que la solució adoptada “no garanteix la seguretat en cas de desbordament de la riera” i recorden que l’Agència Catalana de l’Aigua va determinar en el seu dia la necessitat de millorar el pont del carrer Riera per garantir el desguàs en cas d’avinguda, una actuació que el projecte de cobriment no contempla, segons CiU.

Els nacionalistes expliquen, a més, que el planejament municipal, aprovat el 2005, “no justifica el cobriment del tram de Can Feliciano”. De fet, segons CiU, l’opció escollida “tanca la porta a la possibilitat de recuperar un espai de major qualitat en el cor del municipi i amb un projecte de cost segurament inferior i més adequat a les circumstàncies i prioritats socials d’aquest moment.

El govern de Malgrat havia aconseguit que l’ACA aprovés l’opció de cobrir la riera després de mesos de polèmica municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics