URGENT

El PP considera indecent gastar diners públics en actes reivindicatius quan hi ha crisi

Compartiu aquesta història
 

Dissabte es va fer l’acte institucional en homenatge al president afusellat Lluís Companys. Totes les formacions polítiques de PLF van participar de l’acte, a excepció del PP, que en un comunicat ha assegurat que troben, “com a mínim, indecent” que l’Ajuntament gasti diners públics en actes “reivindicatius” quan la seva situació econòmica no és apropiada.

Els populars critiquen a l’alcalde de PLF que uns dies després d’aprovar 700 mil € en crèdits per la manca de diners de l’Ajuntament, el consistori es gasti diners en la celebració d’actes com el de dissabte.

Ho ha explicat la regidora popular, Francina Colonques.

El PP de PLF en un homenatge a Companys, l'11 de setembre del 2009. FOTO: PP PLF

El populars acusen a Valentí Agustí de la situació econòmica de l’Ajuntament, ja que asseguren que ha actuat sense sentit comú, sense planificació i malbaratant els recursos del consistori.

Els populars també han acusat a Agustí de crispar la nostre població i qualifiquen de pervers i retorçat el fet de permetre la marxa de Torxes organitzada per Esquerra durant la passada Festa Major.

Colonques explica que els populars van donar suport a l’aprovació d’un crèdit a canvi de no fer fora a cap treballador municipal i que 15 dies després el govern ha acomiadat a 3 treballadors, i que davant d’això es senten manipulats i enganyats.

Per tot plegat els populars asseguren que es mantindran austers, prudents i moderats per no ser còmplices del que consideren que serà la fallida i ruïna de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics